Post by evibjanera on Feb 17, 2022 9:12:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειροι πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
Είναι λίγο παιδικό όμως και εγώ παιδί είμαι .Τώρα τι να πω είναι συναρπαστικό!! Ωραίο γραφικά.
Μου άρεσε, αλλά όταν πηγαίνω μπροστά σε επίπεδα, υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει. Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά συναρπαστικό σε αυτό το παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να μου αρέσει. ✉
Τελειοοο
Ουάου σούπερ παιχνίδι, αλλά είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι ένα και ένα επίπεδο
Τα δωρεάν βίντεο σπάνια λειτουργούν.
οτκ
Είναι υπέροχο που έχει περιορισμένο χρόνο για παιχνίδι και εντελώς χωρίς διαφημίσεις Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μια προσθήκη όταν χάνετε ακόμα κι αν πολεμάτε τον ιππότη, γι' αυτό σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι It is better than lep's world 1 πιστέψτε με αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό 🎉🎉
Δίνω 3 αστέρια γιατί δεν μπορώ να κάνω top pass σε άλλο επίπεδο, είναι τόσο δύσκολο και δεν ήξερα τι να κάνω επίσης
Lep's World 2 Аркадни vww
Στην πίστα 8-4δεν περνάει με τίποτα αλλά γενικά είναι πολύ καλό! ☺😕Επειδή δεν θέλω να το διαγράψω πείτε μου τι να κάνω;;;;
καλό παιχνίδι👍
Lep's World 2 Arcade yhsv
Lep's World 2 Spillehall hco
Έξυπνα Δημιουργήθηκε για να παρακολουθείτε διαφημίσεις και μόνο διαφημίσεις, το ενδιαφέρον παιχνιδιών θα πέσει στο 0 και απλώς θα απεγκαταστήσετε
Μία χαρά είναι
Έχω ήδη περάσει στο παιχνίδι 1, αλλά στο τέλος το επίπεδο θα σταματήσει και επαναλάβετε ξανά το επίπεδο 1, παρακαλώ διορθώστε αυτό
Ρουζ που μου ταιριάζει
Achcha παιχνίδι η
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να φτάσω στο τελευταίο επίπεδο για κάποιο λόγο
Ειναι τελεια απλα τελεια
Διασκεδαστική εφαρμογή αλλά έχει μόνο 12 επίπεδα. Πότε θα προσθέσετε περισσότερα επίπεδα;
Μου αρέσει πολύ ο κόσμος των leps. Ωραίο παιχνίδι. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο πιο σκληρό γίνεται. Θα περιμένω τη δωρεάν ενημέρωση. Αφού έχω δώσει 5 αστέρια. Μόλις ayain είναι ένα ωραίο παιχνίδι
Το Πες Βρες είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων που θα ... Dinosaur games - Kids game ... Jewel Ancient 2: lost tomb gems adventure.
ωραιούτσικο
Τα παει πολυ καλα σε τρεξιμο εφαρμογων οπως Libre Office, Popcorn Time, Pacman, Leps World, Viber, Instagram αλλα στον chrome υπαρχει αρκετο ζορι. Αποκριση αργη
Τι γίνεται με την 160 πίστα Δε προχωράει
Λοιπον εγω προσοπικα εχω να πω οτι περναω τελεια σε αυτο το παιχνιδι. Παλια ειχα και το leps world 1 και τοleps world 3 αλλα τωρα δεν τα εχω. Να πω μπραβο στα παιδια που εβγαλαν αυτο το παιχνιδι. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!
Είναι καλό να παίζεις
Αυτό το παιχνίδι βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση 🤣 αυτή η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για iPhone iPad Android Blackberry ή Windows phone
Νομίζω ότι είναι εντάξει γιατί στο scream όταν παίζω το 1/4 του είναι μαύρο
Είναι πολύ διασκεδαστικό! Το έπαιζα πολύ αυτό. Όλα είναι ωραία. Οι μηχανικοί είναι ωραίοι. Απλώς ευχόμουν να μπορούσατε να πηδήξετε στον κόσμο 1. Αντίθετα, είναι μέχρι τον κόσμο 4.
Ωραίο παιχνίδι, αλλά είναι πολύ δύσκολο μετά από μερικούς κόσμους, αλλά δεν είναι πρόβλημα, είναι ένα πολύ φοβερό παιχνίδι που διαθέτει HD σε γραφικά επίσης μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και τώρα παίζω leps world 3 τελείωσα αυτό το παιχνίδι, οπότε τώρα παίζω το leps world 3
Lep's World 2 Аркадни vww
δεν μπωρο δηλαδη σαν να ειναι τρομακτικα και εχω χαθει εντελος αγγελικη φωτο.
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό, αλλά έχω ένα πρόβλημα νομίζω ότι το τελείωσα και σε άλλο κόσμο γράφει σύντομα, οπότε δεν ξέρω τι να κάνω έπαιξα αυτό το επίπεδο μπόνους και δεν είμαι σίγουρος ότι θα το απεγκαταστήσω γιατί θέλω να παίξτε περισσότερο.😐😥😫
xalia
Πίστεω ότι είναι τηλέφωνο και έξω κόλισι μαζί του
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που μου αρέσει πολύ, αλλά χρειάζομαι μερικά ακόμα επίπεδα. Παρακαλώ λοιπόν και μερικά ακόμη επίπεδα σε αυτό το παιχνίδι.
Among Us Acción pqdc